Zumba

Zumba

Upoznajte Zumbu

Zumba trening je dinamična fitnes revolucija koja vas vodi na uzbudljivo putovanje kroz ritmove latino i kubanskih plesova kao što su salsa, merengue, reggaeton, cumbia, samba, i još mnogo toga. Zumba kombinuje ples sa aerobnim vežbama u jedinstveni fitnes doživljaj, pun pozitivne energije i zabavnih plesnih pokreta.

Ples Kao Put do Fitnesa

Zumba je više od običnog plesa; to je zabavan način da sagorite kalorije i poboljšate svoju fizičku kondiciju, sve to uz zarazne plesne ritmove. Promenom ritma i intenziteta koreografija, Zumba nudi efikasan intervalni trening koji maksimizira potrošnju kalorija i unapređuje vašu izdržljivost.

Zabava i Fitnes u Jednom

Idealan izbor za one koji traže zabavan način da se znoje, Zumba trening je savršena kombinacija plesa i vežbanja. Bez obzira da li ste plesač početnik ili iskusan, Zumba vam omogućava da uživate u plesu i istovremeno radite na svojoj formi.

Za Kraj: Opustite se i Rastegnite

Nakon intenzivnog plesnog treninga, Zumba se završava setom vežbi za rastezanje na parteru. Ove vežbe pomažu u opuštanju mišića, smanjenju pulsa i sprečavanju bolova nakon vežbanja, osiguravajući da se osećate odmorno i opušteno.

Zašto odabrati Zumbu?

Ako želite da unesete više zabave u svoje fitnes rutine, da se osećate energično i moćno, i da učite plesne korake dok sagorevate kalorije, Zumba je pravi izbor za vas. Pridružite se našim Zumba časovima i doživite kako je moguće vežbati sa osmehom na licu, uživati u svakom pokretu i postići zavidnu formu.

Zumba čeka na vas da zavrtite svoj put ka boljem zdravlju, kondiciji i sreći. Pridružite se našoj zajednici i pustite da vas ritam vodi.

Detalji treninga

Valentina Slunjski

CENE:
8 Treninga
Advanced
12 Treninga
Cena:
Advanced
Grupe sadrže od 2 do 5 ljudi sa kojima radi 1 trener