IMPERIAL
 GYM 2

Omladinskih brigada 98/IV

VRHUNSKA OPREMA!

U IMPERIAL GYM-u svaka sprava je pažljivo odabrana kako biste vi dostigli vrhunac forme. Iskusite razliku s Technogym opremom koja podiže vaše vežbanje na novi nivo

ZAVIRITE 
U NAŠ SVET 
FITNESA

Osetite atmosferu naše teretane pre nego što nas posetite. Pogledajte naš 3D pregled i krenite na virtuelnu šetnju kroz prostorije IMPERIAL GYM 2, gde vrhunska Technogym oprema i prostrani ambijent postavljaju scenu za vaš napredak. Svaki kutak je dizajniran sa misijom vašeg potpunog razvoja i dostizanja ciljeva u umu.

zone

IMPERIAL GYM pruža širok spektar zona specijalizovanih za svaki aspekt vašeg treninga. Od intenzivnih kardio sesija do mira aerobik sale, naše zone su dizajnirane da podrže vaše fitness ambicije. Izaberite svoj prostor - izaberite svoj put

Pure Strength

U ovoj zoni, PureStrength Technogym linija i slobodne težine su dizajnirane da zadovolje potrebe svih vežbača, od početnika do iskusnih sportista. Oprema visokog kvaliteta obećava efektivan i siguran trening, doprinoseći vašem maksimalnom fizičkom razvoju.

Kardio

Naša kardio zona opremljena je najsavremenijim Technogym trakama i biciklima, pružajući vam sve što je potrebno za jačanje srca i sagorevanje kalorija u ritmu koji vam odgovara.

Funkcionalna

Naša funkcionalna zona je opremljena kettlebellima, strunjačama, ripstolom i TRX trakama za kompletan trening snage i funkcionalnosti, idealan za izgradnju mišićne izdržljivosti i fleksibilnosti.

Slobodne Tezine

Zona slobodnih težina u našem Imperial Gym-u je temelj vašeg snage i izdržljivosti. Sa širokim spektrom tegova i opreme, ovo je idealno mesto za sve koji teže poboljšanju funkcionalne snage i mišićne definicije.

Selection

Naša Selection zona nudi niz Technogym sprava sa sajlama koje su savršene za ciljano jačanje i toniranje mišića. Precizna i prilagodljiva, svaka sprava je dizajnirana da podrži vaš napredak i pruži optimalnu biomehaniku pokreta.

Aerobik

Prostrana i svetla, naša aerobik sala je dizajnirana da podstakne vašu energiju i pokretljivost kroz raznovrsne grupne fitnes programe i plesne časove, savršen prostor za aktiviranje celog tela i podizanje raspoloženja.

ČESTO POSTAVLJANA
PITANJA

Da li smo u sistemu fit passa?

Da, definitivno smo deo sistema Fit Pass, što vam omogućava dodatnu fleksibilnost i pristup našim programima. Dobro došli!

Da li je broj treninga ograniČen?

Ne, broj treninga nije ograničen. Možete prisustvovati onoliko časova koliko želite i kada god vam to odgovara, u skladu sa našim rasporedom. Uživajte u neograničenom pristupu svim našim treninzima i iskoristite maksimum iz svake sesije!

Da li sa meseČnom Članarinom mogu koristiti i grupne programe?

Da, sa mesečnom članarinom možete koristiti i grupne programe. To vam omogućava pristup širokom spektru treninga i priliku da iskusite različite vrste vežbanja pod vođstvom naših iskusnih trenera. Uživajte u dinamičnom i motivišućem okruženju naših grupnih programa!

Da li postoji opcija probnog treninga?

Da, postoji opcija probnog treninga, ali ona važi samo za grupne treninge, ne i za korišćenje teretane. Ovo vam daje priliku da isprobate različite grupne programe koje nudimo i pronađete onaj koji najviše odgovara vašim fitnes ciljevima i preferencijama.

Recenzije  klijenata

“Jako lepo, cisto, novo i mirise na novo. Osoblje, kulturno. Instruktorke joge i pilatesa, jako profesionalne.”

„Odlična teretana može da se odradi dobar trening, higijena na najvišem nivou.”

„Sjajan prostor, odlično opremljen čista desetka :)”

„Fenomenalna nova teretana sa atmosferom stare. Nemam zamerke i od sad sam stalan ovde.”