O Nama

Dobrodošli u IMPERIAL GYM - vrhunski fitnes centar na Novom Beogradu!

Tražite li mesto koje će vas inspirisati, motivisati i podržati u ostvarivanju vaših fitnes ciljeva? Onda ste na pravom mestu!

IMPERIAL GYM je savremeni fitnes centar na dve lokacije na Novom Beogradu, koje su dizajnirane da zadovolje sve vaše potrebe, bez obzira na to da li ste rekreativac ili profesionalni sportista. IMPERIAL GYM je više od obične teretane - to je mesto gde se susreću vrhunska oprema, stručni treneri i prijateljska atmosfera, kako bi Vam pružili iskustvo koje zaslužujete. Naša dva objekta nude sve što Vam je potrebno za efikasan i kvalitetan trening.

IMPERIAL GYM 1 je objekat površine 800m 2 koji nudi širok spektar sadržaja, uključujući vrhunski opremljenu teretanu Technogym i Hammer Strength spravama, funkcionalnu zonu, kardio zonu, aerobik zonu i moderne svlačionice. Klimatizovan, osvetljen i opremljen po najvišim standardima, IMPERIAL GYM 1 je idealno mesto za sve one koji traže kvalitetan fitnes doživljaj.

IMPERIAL GYM 2 zauzima impresivnih 1100m 2 površine, u kome samo teretana sa funkcionalnom zonom zauzima 450m 2 . Teretana i kardio zona oremljene su poslednjom generacijom Technogym sprava. Zona za grupne treninge površine 170m 2 obezbeđuje dovoljno prostora za veliku grupu vežbača i opremljena je najsavremenijim rekvizitima za vežbanje. IMPERIAL GYM 2 je prostor gde ćete uz stručnu podršku naših trenera sa lakoćom nadmašiti postavljene ciljeve.

Pridružite Nam Se!
Pozivamo vas da se pridružite IMPERIAL GYM zajednici i započnete svoje putovanje ka boljem zdravlju i većem zadovoljstvu. Pod vođstvom naših iskusnih trenera, u prijatnom ambijentu i sa najmodernijom opremom, vaši fitnes ciljevi postaju stvarnost. Ne čekajte! Vaša transformacija počinje ovde!
IMPERIAL GYM - Vaš partner ka zdravijem i srećnijem životu.

POSETITE NAS!