IMPERIAL
 GYM 2

Bulevar Maršala Tolbuhina 34

Kontaktirajte nas

Imate pitanja ili želite da saznate više o našim programima? Naš tim je tu za vas! Bilo da je reč o informacijama vezanim za članstvo, raspored treninga, ili specifičnim upitima o našim uslugama, slobodno nas kontaktirajte. Naši stručnjaci za fitnes i gostoprimstvo spremni su da vam pruže sve potrebne informacije i podršku.

Thank you
Your message has been submitted.
We will get back to you within 24-48 hours.
Oops! Something went wrong.

ČESTO POSTAVLJANA
PITANJA

Da li smo u sistemu fit passa?

Da, definitivno smo deo sistema Fit Pass, što vam omogućava dodatnu fleksibilnost i pristup našim programima. Dobro došli!

Da li je broj treninga ograniČen?

Ne, broj treninga nije ograničen. Možete prisustvovati onoliko časova koliko želite i kada god vam to odgovara, u skladu sa našim rasporedom. Uživajte u neograničenom pristupu svim našim treninzima i iskoristite maksimum iz svake sesije!

Da li sa meseČnom Članarinom mogu koristiti i grupne programe?

Da, sa mesečnom članarinom možete koristiti i grupne programe. To vam omogućava pristup širokom spektru treninga i priliku da iskusite različite vrste vežbanja pod vođstvom naših iskusnih trenera. Uživajte u dinamičnom i motivišućem okruženju naših grupnih programa!

Da li postoji opcija probnog treninga?

Da, postoji opcija probnog treninga, ali ona važi samo za grupne treninge, ne i za korišćenje teretane. Ovo vam daje priliku da isprobate različite grupne programe koje nudimo i pronađete onaj koji najviše odgovara vašim fitnes ciljevima i preferencijama.