IMPERIAL 
GYM 1

Bulevar Maršala Tolbuhina 34

VRHUNSKA OPREMA!

U IMPERIAL GYM-u svaka sprava je pažljivo odabrana kako biste vi dostigli vrhunac forme. Iskusite razliku s Technogym opremom koja podiže vaše vežbanje na novi nivo

zone

IMPERIAL GYM pruža širok spektar zona specijalizovanih za svaki aspekt vašeg treninga. Od intenzivnih kardio sesija do mira aerobik sale, naše zone su dizajnirane da podrže vaše fitness ambicije. Izaberite svoj prostor - izaberite svoj put

Weights

Weights zona je srce našeg centra, gde se raznovrsnost tegova i šipki spaja sa ambicijom i posvećenošću, omogućavajući vam da precizno ciljate i razvijate svaku mišićnu grupu.

Selection

Naša Selection zona nudi niz Technogym sprava sa sajlama koje su savršene za ciljano jačanje i toniranje mišića. Precizna i prilagodljiva, svaka sprava je dizajnirana da podrži vaš napredak i pruži optimalnu biomehaniku pokreta.

Kardio

Naša kardio zona opremljena je najsavremenijim Technogym trakama i biciklima, pružajući vam sve što je potrebno za jačanje srca i sagorevanje kalorija u ritmu koji vam odgovara.

Strength

U strength zoni našeg Imperial Gym-a, svaka sprava je pažljivo odabrana da pruži maksimalnu efikasnost za jačanje i oblikovanje mišića, omogućavajući vam da postignete svoje ciljeve u snazi i izdržljivosti.

Aerobik

Prostrana i svetla, naša aerobik sala je dizajnirana da podstakne vašu energiju i pokretljivost kroz raznovrsne grupne fitnes programe i plesne časove, savršen prostor za aktiviranje celog tela i podizanje raspoloženja.

Funkcionalna

Naša funkcionalna zona je opremljena kettlebellima, strunjačama, ripstolom i TRX trakama za kompletan trening snage i funkcionalnosti, idealan za izgradnju mišićne izdržljivosti i fleksibilnosti.

ČESTO POSTAVLJANA
PITANJA

Da li smo u sistemu fit passa?

Da, definitivno smo deo sistema Fit Pass, što vam omogućava dodatnu fleksibilnost i pristup našim programima. Dobro došli!

Da li je broj treninga ograniČen?

Ne, broj treninga nije ograničen. Možete prisustvovati onoliko časova koliko želite i kada god vam to odgovara, u skladu sa našim rasporedom. Uživajte u neograničenom pristupu svim našim treninzima i iskoristite maksimum iz svake sesije!

Da li sa meseČnom Članarinom mogu koristiti i grupne programe?

Da, sa mesečnom članarinom možete koristiti i grupne programe. To vam omogućava pristup širokom spektru treninga i priliku da iskusite različite vrste vežbanja pod vođstvom naših iskusnih trenera. Uživajte u dinamičnom i motivišućem okruženju naših grupnih programa!

Da li postoji opcija probnog treninga?

Da, postoji opcija probnog treninga, ali ona važi samo za grupne treninge, ne i za korišćenje teretane. Ovo vam daje priliku da isprobate različite grupne programe koje nudimo i pronađete onaj koji najviše odgovara vašim fitnes ciljevima i preferencijama.

Recenzije  klijenata

“Jako lepo, cisto, novo i mirise na novo. Osoblje, kulturno. Instruktorke joge i pilatesa, jako profesionalne.”

„Odlična teretana može da se odradi dobar trening, higijena na najvišem nivou.”

„Sjajan prostor, odlično opremljen čista desetka :)”

„Fenomenalna nova teretana sa atmosferom stare. Nemam zamerke i od sad sam stalan ovde.”