Body combat

Body combat

Upoznajte Body Combat

Zaronite u svet Body Combata, inovativnog kardio treninga koji vas poziva na jedinstveno putovanje kroz svet borilačkih veština. Inspirisan tehnikama karatea, tekvondoa, džudoa, i kapuere, Body Combat je dizajniran da vam pruži intenzivan kardio workout koji sagoreva kalorije, jača telo i poboljšava mentalnu snagu.

Sagorevanje Kalorija na Maksimumu

Pripremite se na intenzivno sagorevanje kalorija! Body Combat kombinuje udarce, šuteve i kompleksne pokrete iz borilačkih veština u visokoenergetskom treningu koji maksimizira potrošnju kalorija. Idealno za sve koji ciljaju na gubitak težine i žele da poboljšaju kardiovaskularno zdravlje.

Izgradite Izdržljivost i Mišiće

Više od običnog kardio programa, Body Combat izaziva vašu izdržljivost i mišićnu snagu. Redovnim vežbanjem, ne samo da ćete videti poboljšanja u oblikovanju mišića, već ćete i izgraditi izdržljivost koja vam je potrebna za svakodnevne izazove.

Oslobađanje od Stresa i Povećanje Energije

Body Combat nije samo fizički izazov; to je i mentalni oslobodnik. Intenzitet i fokus potreban za izvođenje pokreta iz borilačkih veština omogućavaju vam da se oslobodite stresa, osjećajući se energičnije i moćnije nakon svakog treninga.

Zašto odabrati Body Combat?

Ako tražite trening koji je istovremeno izazovan, zabavan i ispunjavajući, Body Combat je savršen izbor. Bez obzira na vaše trenutno fizičko stanje, Body Combat pruža prilagođene opcije intenziteta koje vam omogućavaju da postignete svoje fitnes ciljeve na zdrav i efikasan način.

Otkrijte snagu unutar sebe i započnite svoje putovanje ka boljem ja sa Body Combatom. Pridružite se našim sesijama i doživite transformaciju koju Body Combat može doneti vašem tijelu i umu.

Detalji treninga

Ivana Vukojević

CENE:
8 Treninga
12 Treninga
Cena:
Grupe sadrže od 2 do 5 ljudi sa kojima radi 1 trener