Yoga/Pilates

Yoga/Pilates

Dobrodošli u Holistički Trening

Upoznajte trening niskog intenziteta koji je savršena kombinacija Yoge i Pilatesa, dizajniran da zadovolji potrebe svih, bez obzira na pol, godine, i fizičku spremnost. Naš holistički trening pruža jedinstveni spoj vežbi usmerenih na poboljšanje fleksibilnosti, snage i mentalnog blagostanja.

Lagano Zagrevanje

Svaki trening počinje sa laganim zagrevanjem, pripremajući vaše telo za niz vežbi koje sleduju. Ovo zagrevanje je ključno za bezbedno i efikasno vežbanje, postavljajući temelje za pozitivno iskustvo vežbanja.

Pozdravi Suncu i Joga Ratnici

Nakon zagrevanja, prelazimo na seriju pozdrava Suncu i joga ratnika. Ove tradicionalne joga poze ne samo da jačaju i istežu vaše telo, već i poboljšavaju cirkulaciju i unapređuju respiratorni sistem.

Vežbe za Balans i Pokretljivost

Tempo treninga smirujemo vežbama za balans, koje ne samo da unapređuju fizičku ravnotežu, već i mentalnu koncentraciju. Potom, prelazimo na vežbe na parteru usmerene na otvaranje i povećanje pokretljivosti kukova, ključne za prevenciju bolova u donjem delu leđa.

Pilates za Stomak, Donji Deo Leđa i Zadnjicu

U pilates delu treninga, fokusiramo se na jačanje stomaka, donjeg dela leđa, i zadnjice. Ove vežbe su izuzetno efikasne za izgradnju unutrašnje snage i poboljšanje posture.

Završne Vežbe i Relaksacija

Trening završavamo serijom vežbi za istezanje zadnje lože i rotacijama, koje dodatno doprinose fleksibilnosti i smanjenju napetosti u mišićima. Na samom kraju treninga, posvećujemo par minuta dubokoj relaksaciji, omogućavajući telu i umu da apsorbuju koristi vežbanja.

Poboljšajte Svoje Zdravlje sa Holističkim Treningom

Naš holistički trening nije samo vežba; to je iskustvo koje ublažava stres, unapređuje fleksibilnost, i vodi ka boljem opštem zdravlju i blagostanju. Bez obzira na vaše trenutno fizičko stanje, pozivamo vas da se pridružite i otkrijete brojne benefite ovog jedinstvenog spoja Yoge i Pilatesa.

Detalji treninga

Milica Marinković

CENE:
8 Treninga
Advanced
12 Treninga
Cena:
Advanced
Grupe sadrže od 2 do 5 ljudi sa kojima radi 1 trener