Total Body

Total Body

Upoznajte TBW Program

Dobrodošli u svet TBW (Total Body Workout), dinamičnog fitnes programa srednjeg do visokog intenziteta koji predstavlja idealnu kombinaciju vežbi snage i kardio elemenata. Kroz raznovrsne poskoke, trčanje u mestu, i snažne vežbe, ovaj program je dizajniran da maksimalno ubrza vaš metabolizam i transformiše vaše telo.

Za Svako Iskustvo i Nivo Snage

Bez obzira na vaše prethodno iskustvo ili trenutnu snagu, TBW program je prilagođen svima. Zahvaljujući sistemu lakših i težih opcija, svaka vežba može se individualno prilagoditi, čineći TBW dostupnim i efikasnim za sve učesnike.

Fokus na Snagu i Oblikovanje

Nakon uvodnog zagrevanja, prelazimo na segment vežbi snage koji ciljano deluje na zatezanje i oblikovanje mišića celog tela. Poseban akcenat stavlja se na gluteus, noge, i stomak, garantujući sveobuhvatan pristup koji oblikuje i jača.

Raznovrsnost i Specifični Ciljevi

Svaki TBW trening je jedinstveno osmišljen, sa različitim usmerenjem i ciljem za specifične mišićne grupe. Ova raznovrsnost ne samo da čini treninge zanimljivijim i izazovnijim, već i omogućava sveobuhvatni razvoj i napredak.

Završetak sa Istezanjem i Opuštanjem

Svaki TBW trening završavamo sa segmentom rastezanja i opuštanja, osmišljenim da smanji napetost u mišićima i promoviše oporavak. Ovo osigurava da napustite trening osveženi, revitalizovani, i spremni za izazove koji vas čekaju.

Pridružite se TBW Programu

TBW nudi jedinstvenu priliku da radite na svojoj snazi, izdržljivosti, i fleksibilnosti u motivišućem i podržavajućem okruženju. Bez obzira na vaš trenutni nivo kondicije, pridružite nam se i doživite transformaciju koju TBW može uneti u vaš život. Otkrijte snagu unutar sebe i postignite telo o kojem ste oduvek sanjali.

Detalji treninga

Ivana Nježić

CENE:
8 Treninga
12 Treninga
Cena:
Grupe sadrže od 2 do 5 ljudi sa kojima radi 1 trener