Hatha yoga

Hatha yoga

Osnove Hatha Yoge

Hatha Yoga predstavlja drevni sistem vežbi i tehnika disanja koji su osmišljeni da unaprede vašu gipkost, mišićnu snagu, i pravilno držanje tela, dok istovremeno smanjuju stres kroz vežbe relaksacije. Ovaj holistički pristup teži ka ostvarivanju ravnoteže između tela i uma, vodeći praktikante ka unutrašnjem miru i jačanju tela.

Svestrani Trening za Sve

Trajanje od sat vremena i prilagodljivost različitim nivoima fizičke spremnosti i životnim dobima čine Hatha Yogu savršenom za svakog, od početnika do iskusnih praktikanata. Kroz raznovrsne asane (položaje tela), pranajamu (tehnike disanja), i Yoga Nidru (vođenu relaksaciju), ovaj trening nudi duboko iskustvo koje aktivira rad svih mišićnih grupa.

Akcenat na Dubokim Mišićima Leđa

Poseban fokus Hatha Yoge leži na jačanju dubokih mišića leđa, ključnih za podršku i razgibavanje kičmenog stuba. Ova praksa ne samo da poboljšava fizičku snagu i gipkost, već i doprinosi prevenciji povreda i bolova u leđima, čineći je idealnom za one koji provode mnogo vremena u sedenju ili imaju problema sa leđima.

Prednosti Redovne Prakse

Redovnim praktikovanjem Hatha Yoge, možete očekivati razvoj elastičnih i dugih mišića, jačanje celokupnog organizma, i smanjenje stresa. Ova praksa nudi utočište od svakodnevne žurbe i pruža alate za suočavanje sa izazovima ubrzanog načina života, promovišući istovremeno zdravije i ispunjenije postojanje.

Pridružite se Našim Treningima

Naši treninzi Hatha Yoge su dizajnirani da pruže svakom učesniku individualni pristup, omogućavajući vam da napredujete u sopstvenom ritmu i skladu sa sopstvenim mogućnostima. Bez obzira na vaše iskustvo ili fizičku spremnost, pozivamo vas da otkrijete blagodeti Hatha Yoge i započnete putovanje ka boljem zdravlju, većoj svesti i unutrašnjem miru.

Detalji treninga

Ana Roslavcev

CENE:
8 Treninga
Advanced
12 Treninga
Cena:
Advanced
Grupe sadrže od 2 do 5 ljudi sa kojima radi 1 trener