Body form

Body form

Program Zatezanja i Oblikovanja: Niži do Srednji Intenzitet

Predstavljamo vam jedinstveni program nižeg do srednjeg intenziteta, pažljivo dizajniran da ciljano deluje na zatezanje i oblikovanje mišića čitavog tela. Ovaj program je savršen izbor za sve koji izbegavaju trčanje, aerobik ili koreografske treninge, kao i za one koji iz zdravstvenih razloga traže alternativu dinamičnom i zahtevnom vežbanju bez skakanja i trčanja.

Lagano Zagrevanje za Početak

Svaki trening započinje sa laganim zagrevanjem koje aktivira celo telo, postavljajući temelj za bezbedno i efikasno vežbanje. Ovaj uvodni deo osigurava da su vaši mišići spremni za izazove koji slede.

Fokus na Ciljane Vežbe

Nastavljamo sa serijom vežbi posebno osmišljenih da zatežu i oblikuju zadnjicu, noge, ruke i leđa. Ovaj segment pruža duboki rad na snazi i izdržljivosti, ciljajući ključne mišićne grupe za sveobuhvatno poboljšanje forme.

Raznovrsnost Rekvizita i Tegova

Tokom treninga, postoji mogućnost korišćenja različitih rekvizita i tegova kako bi se povećao intenzitet i efikasnost vežbi. Ova prilagodljivost omogućava personalizaciju treninga u skladu sa vašim potrebama i ciljevima, iako njihova upotreba nije obavezna.

Parterne Vežbe i Korektivni Pokreti

U trećem delu treninga, fokus se premešta na parterne vežbe koje ciljaju na stomak i zadnjicu, sa posebnim segmentom korektivnih vežbi za jačanje celih leđa. Ove vežbe doprinose boljoj posturi i smanjenju rizika od povreda.

Završetak sa Rastezanjem i Opuštanjem

Trening završavamo sa temeljnim rastezanjem i opuštanjem celog tela, ključnim za promovisanje fleksibilnosti i smanjenje mišićne napetosti. Ovaj završni deo osigurava da se osećate osveženo i revitalizovano, spreman za izazove koji vas čekaju van trening sale.

Pridružite se našem Programu

Naš program zatezanja i oblikovanja je idealan za sve koji traže efikasno, ali pristupačno rešenje za oblikovanje tela bez potrebe za skakanjem ili trčanjem. Bez obzira na vašu trenutnu kondiciju ili iskustvo u vežbanju, pozivamo vas da se pridružite i započnete putovanje ka ostvarivanju željenih rezultata.

Detalji treninga

Ivana Nježić

CENE:
8 Treninga
Advanced
12 Treninga
Cena:
Advanced
Grupe sadrže od 2 do 5 ljudi sa kojima radi 1 trener